branding

Branding

Branding oz. znamčenje je tisto, kar da blagovni znamki končno podobo. Zajema stvaritev koncepta, vrednot blagovne znamke, edinstvene prodajne prednosti in pozicijo znamke med konkurenčnimi podjetji, njene razlikovalne dejavnike ter raziskavo trga ciljne skupine. Vse to vam bomo pomagali združiti v smiselno celoto.

Za postavitev močne blagovne znamke si je treba zastaviti jasne cilje in položiti dobre temelje. Tukaj smo vam v podporo vse od prvih idej in diskusij, do usklajevanja zadnjih podrobnosti.

Oblikovanje

Za vas oblikujemo vse od logotipov, vizitk, dopisnih listov, kuvert, žigov, do brošur ter etiket in embalaže. Vaš izdelek zasnujemo in oblikujemo natančno tako, kot najbolje ustreza vaši znamki in ciljni skupini – od ideje do tiskovine.

design

CRM Cloud

Uspešen projekt zahteva brezhibno komunikacijo in medsebojno sodelovanje. MeisterWerkov program CRM Cloud povečuje fleksibilnost in preglednost naših projektov in z arhiviranjem vseh podatkov za tisk omogoča strankin vpogled v vse faze delovnega procesa. Vse kar potrebujete, je dostop do interneta in do vašega projekta boste lahko dostopali od kjerkoli in s kateregakoli računalnika.

3D Simulacije

Pred dejanskim tiskanjem boste prejeli 3D simulacijo vašega izdelka. To vam daje priložnost, da vidite vse dodelave in detajle pred proizvodnjo in izvedete ustrezne spremembe.