O NAS

Podjetje MeisterWerk je bilo ustanovljeno marca 1998 in se je korak za korakom razvilo v vsestransko tiskarsko podjetje, kot je danes. V našem podjetju vam omogočamo tiskanje v skoraj vseh obstoječih tiskarskih tehnologijah, z različnimi dodelavami na širokem naboru materialov. Dolgoletne izkušnje v tiskarski industriji v kombinaciji z našo vizijo raziskovanja novih možnosti, odprtosti do nove tehnologije in strasti do sodelovanja, je MeisterWerk postalo uspešno in stabilno podjetje.

Dober in spoštljiv odnos med sodelavci in strankami ter znanje in odločnost so naša tri glavna vodila. Ta nas osvobajajo dvomov in za vas posledično pomenijo doseganje najboljših možnih rezultatov.

 • Spoznajte nas:

  #vibejevse #stylejevse #lifestyle #dopamin #jasnostjemoč #lastnausoda #dinamika #boditrend #ljubezen #veselje

 • Natalija

  Kot sončni žarek naše pisarne ima odlično sposobnost širjenja svojih pozitivnih žarkov daleč naokoli. Včasih na obisk pripelje še psičko Elo, da skupaj širita še več dobre volje. Če bi lahko živela samo od krompirja, bi ga jedla vsak dan, cel dan. V prostem času (in pogosto tudi v pisarni) se giba z eleganco orientalske plesalke.

 • Marko

  Ne samo, da je zelo iznajdljiv v pisarni, znajde se tudi v proizvodnji. Še najbolj pa je spreten na rolki. V službenem času med pavzo rad obiskuje kavč v sosednji pisarni, v prostem pa glasbene festivale. Najbrž ne mine dan, v katerem ne bi pojedel vsaj enega krožnika juhe.

 • Meta

  Meta, najglasnejši in najhitrejši jezik pisarne, je zmeraj pripravljena na akcijo. Če želiš, da se zadeva uredi kot je treba, se obrneš nanjo. Njene metode za sproščanje dodatne energije so pohodništvo, tek v naravi in tek za svojima otrokoma. Verjame, da je z malo česna lahko vse bolj okusno.

 • David

  Naš direktor, komercialist, svetovni popotnik in energijska bomba v enem – v njegovi družbi ni nikoli dolgčas. Loti se vsakega športa in izziva, najraje pa se spusti po zasneženih strminah in nadane boksarske rokavice. Svoje zaposlene pogosto razvaja s prigrizki in domačimi žavbami za najrazličnejše tegobe.

 • Carina

  Najlepše urejena in modno osveščena punca v pisarni rada prepeva ob aktualnih pop hitih in nas spravlja v dobro voljo s svojim širokim nasmeškom. Naša vodja oblikovanja pri svojem delu stremi k preprostosti in minimalizmu, vendar prisega na maksimalno dobro kavo, zato nam pogosto priskrbi lokalno pražena in mleta zrna.

 • Natalija

  ...naša priganjačka! Sedenje naokoli – tega ni. Pomanjkanje idej – tega ni. Projekt brez informacij – tega ni. Je prirojena tajna agentka z mnogimi skritimi talenti. Sumimo, da je delovala v filmu „Lara Croft" kot kaskaderka za tvegane akcije. Njen komentar o tem: „To je le zato, ker rada plezam na drevesa." Natalija drži več, kot obljubi in ob njeni strani se počutiš vedno varen.

 • Denis

  Visoko leteč, ne da bi izgubil stik s tlemi – to je naš Denis. Pojem „romantika" z njim pridobi popolnoma nov pomen in svoje naravno, brezskrbno veselje ne črpa iz tega, kar čuti, temveč iz čustev, ki jih more prebuditi v nas. Pri njemu posebej občudujemo njegovo potrpljenje in dobro voljo, ki nas vse navzame. Ne gre, tega pri Denisu ni!

 • Damijan

  Vemo, da tiha voda globoko dere, v primerjavi z Damianom pa je marijanski jarek malo večja luža. Njegova kreativnost je brezmejna in mu uspeva, da nas vedno znova preseneti. Damian ne potrebuje zapletenih, preveč podrobnih navodil: prisluhne v svojo notranjost in s svojimi kreacijami uspe natančno zadeti neizgovorjene želje in predstave. Ne le, da Damian navdihuje, dotakne se te. Od njega smo se naučili, da je moč resnično v miru.

 • Neja

  Neja, nežna in pravična. Ljubeznivo jo imenujemo „Pipi Pika nogavička", zaradi njenega igrivega, pa vedno ciljno usmerjenega bitja, ki ga vedno poudari z bleščečim nasmehom. Ni ga dne brez navdihujoče misli Neje.

Okolju prijazni in varčni z viri

Za nas je trajnostna in odgovorna raba virov zelo pomembne – tako pri proizvodnji papirja in proizvodnih materialov kot pri prevozu naših tiskanih izdelkov. Iz tega razloga smo leta 2017 pridobili PEFC™, leta 2019 pa FSC® certifikat.  Skupaj z našimi dobavitelji nadaljujemo z verigo izdelkov, ki so rezultat trajnostnega gospodarjenja z gozdovi po vsem svetu. Tudi svojim strankam želimo dati možnost, da svoje izdelke natisnejo na papirju s certifikatom PEFC™ ali FSC®, kar lahko z ustreznim pečatom tudi izpostavite na embalaži vašega izdelka.

FSC certifikat

Forest Stewardship Council® je neodvisna, neprofitna in nevladna organizacija, ki promovira okolju prijazno, družbeno koristno in ekonomsko uresničljivo gozdarjenje. Ustanovljena je bila leta 1993, danes pa je zastopana v več kot 80 državah. Lesni in papirnati izdelki s FSC® certifikatom izvirajo iz trajnostnih gozdarskih podjetij, ki jih omenjena organizacija redno preverja, če delujejo v skladu z njihovimi standardi. Potrošniki, ki kupujejo FSC® certificirane produkte, aktivno prispevajo k okolju prijaznemu gozdarjenju in s tem k zaščiti naravnih virov širom po svetu. Natisnite svoje izdelke na FSC® certificiranem papirju. Z veseljem vam priskrbimo certifikat, ki ga lahko uporabite na vaši embalaži.

Več informacij: www.fsc.org

Registracijska številka našega certifikata: BV-COC-149625

PEFC certifikat

PEFC™ (Program for the Endorsement of Forest Certification Schemes) je neodvisen sistem certificiranja, ki zagotavlja trajnostno gozdarstvo v okviru ekonomskih, ekoloških in družbenih standardov. Kot nekakšen »tehnični pregled« za gozdarska podjetja, PEFC™ kontrolira celotno proizvodnjo posameznih pridelovalcev lesa in papirja v skladu s striktnimi gozdarskimi smernicami. Izdelki, ki so v skladu z zahtevami PEFC™ certifikata pridobijo žig kakovosti.

Več informacij: www.pefc.si

Registracijska številka našega certifikata: BV-CDC-0045009

WordPress Theme built by Shufflehound.

Vse pravice pridržane © MeisterWerk 2023

Izdelava Agencija DAMN | Kontakt