ETIKETE

Vroče in hladne folije

Prenos folije z visoko ločljivostjo omogoča prikaz najfinejših struktur, rastrske prehode in podrobnosti filigranskih razsežnosti. Metalno zlata, srebrna in rdeča barva so še posebej primerne za prenašanje folije, vendar je prenos vroče folije možen znotraj velikega barvnega spektra – predvsem na mat površinah.

 

 

 

Mikro-reliefni tisk

Mikro-reliefni tisk ustvari poseben učinek, saj se z vsako spremembo vidnega kota svetloba na površini lomi nekoliko drugače in tako ujame še posebej veliko pozornosti.

Slepi tisk

Določene oblike je mogoče poglobiti ali dvigniti, kar privede do zanimivih vizualnih efektov, ki jih lahko sijaj folije še dodatno oplemeniti. Ta tehnika dodelave optično in haptično poudari ekskluzivnost tiskanega izdelka, zlasti v kombinaciji z dodelavami kot sta npr. lak ali folija.

UV lakiranje

Poleg zaščite pred obrabo materiala in praskami je glavni razlog za lakiranje njegov optični učinek. Velik nabor lakov omogoča različne efekte, med katerimi izberete prav tistega, ki vašemu izdelku najbolje ustreza.

Sitotisk

Sitotisk nam omogoča detajlen prikaz zelo finih grafičnih elementov. Pogosto naredijo razliko prav majhni detajli. Zakaj jih ne bi izpostavili v najboljši možni luči?

REFERENCE